Η πρόσφατη ιστορική συμφωνία του Ιράν με την ομάδα των «5+1» χωρών, δηλαδή των 5 μονίμων μελών του Σ.Α. του ΟΗΕ συν την Γερμανία, άνοιξε ένα μεγάλο παράθυρο ελπίδας για την Ειρήνη στη Μ. Ανατολή.
Επανέρχεται έντονα στο προσκήνιο ο στόχος μετατροπής της περιοχής αυτής – από τις πλέον εύφλεκτες του πλανήτη – σε ζώνη ελεύθερη από πυρηνικά και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.
Ο στόχος αυτός γίνεται πιο ρεαλιστικός μετά την προαναφερθείσα συμφωνία.
Με το παραπάνω σκεπτικό το ΠΑΔΟΠ και η κίνηση «Κόσμος χωρίς Πολέμους και Βία» πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015, παραμονή των 70 χρόνων του πυρηνικού ολοκαυτώματος της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.
Σας προσκαλούμε ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημία 50) για την παρουσίαση σχετικών προτάσεων.
Για το ΠΑΔΟΠ Για την κίνηση «Κόσμος
Ο Πρόεδρος χωρία πολέμους και Βία»
Πάνος Τριγάζης Νίκος Στεργίου
6972445245