Συνάντηση τομεαρχών Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και οργανώσεων, σωματείων και συλλόγων Αλβανών μεταναστών από την Ελλάδα

Τη Δευτέρα 27/6 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ τομεαρχών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οργανώσεων, σωματείων και συλλόγων Αλβανών μεταναστών από την Ελλάδα.

Από πλευράς της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Κορινθίας, Γιώργος Ψυχογιός, ο τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Α’ Αθήνας, Νίκος Φίλης, η αναπληρώτρια τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας, Θεανώ Φωτίου. Επίσης εκπροσωπήθηκαν από συνεργάτες τους ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης και η τομεάρχης Πολιτισμού και βουλευτής Αχαΐας, Σία Αναγνώστοπούλου.

Η συζήτηση ήταν σφαιρική και ιδιαιτέρως παραγωγική, ενώ εκφράστηκε από όλες τις πλευρές η επιθυμία να είναι η αρχή ενός συνεχούς ουσιαστικού διαλόγου ώστε να υπάρχει η καλύτερη εικόνα για τα επιμέρους ζητήματα αλλά και αλλά και να αναζητηθούν οι βέλτιστες παρεμβάσεις προς εξεύρεση λύσεων.

 

Scroll