Χρ. Γιαννούλης

Πότε επιτέλους θα αντιληφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα προβλήματα των πολιτών;

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης στον 102fm της ΕΡΤ3 την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024:

“Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τον Μητσοτάκη να ξυπνήσει ευδιάθετος και να αντιληφθεί τα προβλήματα των πολιτών”.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“H κυβέρνηση λέει: Αυτοί θα βγάζουνε λεφτά και εμείς θα σας δίνουμε κρατική επιδότηση, θα τους φορολογούμε στο ελάχιστο και η ζωή συνεχίζεται.

Ολιγοπωλιακές καταστάσεις που υπάρχουν και στη ενέργεια και στα καύσιμα και στην τροφική αλυσίδα και τώρα και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξυπνήσει ευδιάθετος ο κ. Μητσοτάκης. 

Είναι ευθύνη όλων μας να κάνουμε γνωστές στον κόσμο τις θέσεις μας και να μας εμπιστευθεί ο κόσμος ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε δεν είναι φιλανθρωπία, αλλά απόλυτη αίσθηση ευθύνης και για τις επόμενες γενιές.

 Το “σίριαλ Πολάκη” είναι ελκυστικό στα μέσα ενημέρωσης σε επίπεδο εκφράσεων αλλά δεν συζητάμε την ουσία του προβλήματος, ότι με κουτοπονηριές πήγανε να βγάλουν εκτός εθνικού συστήματος υγείας 1/3 των πολιτών.

Για υπηρεσιακές ανάγκες της Αθήνας έκοψαν αυθαίρετα 70 μεταθέσεις για κάλυψη εισάριθμων οργανικών θέσεων στη Θεσσαλονίκη τρίτεκτων αστυνομικών.”

Scroll