Ρ. Θρασκιά

Να ληφθεί μέριμνα για τους συμβασιούχους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Κατάθεση Αναφοράς στη Βουλή

Η Ράνια Θρασκιά, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κατέθεσε στη Βουλή ως Αναφορά την επιστολή των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου που εργάζονται στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της επιστολής, οι εργαζόμενοι, με αφορμή τροπολογία που συμπεριλήφθηκε σε σχέδιο νόμου που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μιλούν για εμπαιγμό και ζητούν να μονιμοποιηθούν ή τουλάχιστον να παραταθούν οι συμβάσεις τους για ένα έτος ακόμα.

Επειδή πρέπει να λάβει τέλος η εργασιακή επισφάλεια αυτών των έμπειρων και εκπαιδευμένων εργαζομένων που επιτελούν ένα πραγματικό λειτούργημα, η βουλευτής καλεί τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την απάντηση και τις ενέργειές του.

Scroll