Γ. Πούλου: Επείγουσα ανάγκη κάλυψης της θέσης Αναισθησιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας

Οι ελλείψεις και η υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας, έχουν καταγραφεί και αποτελούν διαρκή διεκδίκηση των Φορέων και των πολιτών. Όμως η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου όσο αναφορά στη στοιχειώδη λειτουργία υποδοχής και περίθαλψης περιστατικών Covid 19.

Ενώ οι εφημερίες δεν καλύπτονταν από αναισθησιολόγους, σύμφωνα με το έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, έρχεται η νέα παραίτηση ενός εκ των δύο αναισθησιολόγων να θέσει σχεδόν εκτός λειτουργίας όχι μόνο τη διασωλήνωση των ασθενών Covid 19, αλλά και την παροχή περίθαλψης άλλων νοσημάτων.

Καλείται η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να ανταποκριθεί άμεσα στην μετακίνηση αναισθησιολόγου, έτσι ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας.

Scroll