Γ. Αμανατίδης: Το 2% είναι πάγωμα του βασικού μισθού

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» θύμισε στην κυβέρνηση και τους βουλευτές της, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης,  μιλώντας σήμερα στο OPEN, σχετικά με τα – επί σειρά ετών- πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη.

«Στα νέα στοιχεία που προσκόμισε για τα πόθεν έσχες Μητσοτάκη η εφημερίδα Documento, η ανακοίνωση της ΝΔ, δεν απάντησε» επισήμανε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μιλώντας στη συνέχεια για την αύξηση 2% του κατώτατου μισθού από το 2022 τόνισε, «πως στην ουσία πρόκειται για πάγωμα του βασικού μισθού» και νέο επικοινωνιακό χειρισμό «για να καλυφθεί η κυβερνητική προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης» μετά τα καταστροφικά νομοσχέδια που κατέθεσε για την Παιδεία, τα εργασιακά δικαιώματα και τον συνδικαλισμό.

Scroll