«Αφορά και τον Κώστα και τη Μαρία και το Γιάννη, η αξιολόγηση – χειραγώγηση, όπως και τα σχολεία η κατηγοριοποίηση» τόνισε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Αμανατίδης, σήμερα, στον «Σκάι» καταγγέλλοντας την κα Κεραμέως για τα ψέματα, που είπε, νωρίτερα, στον ίδιο σταθμό.
«Η κα Κεραμέως είπε στον Σκάι ψέματα πως η αξιολόγηση αφορά μόνο τα σχολεία, μια απλή ανάγνωση του νόμου αρκεί για το αναληθές του ισχυρισμού της» υποστήριξε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, ρωτώντας, στη συνέχεια, «θα βγει κάποιο Μέσο να το πει;»
Ειδικότερα για την Εξεταστική Επιτροπή για τα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων -που ζητάει σύσσωμη η αντιπολίτευση- ανέφερε «ας την ψηφίσει στη Βουλή η κυβέρνηση κι ας εξεταστεί όποια περίοδος θέλει μέχρι σήμερα, “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”».