Επίσκεψη του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στις Σέρρες

Τις Σέρρες επισκέπτεται στις 1 και 2 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ύστερα από πρόσκληση της τοπικής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς κι εκπροσώπους ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και πολιτική εκδήλωση, με τίτλο «Σύγκλιση Προοδευτικού Πόλου – Νέα Προοδευτική Διακυβέρνηση», στο ξενοδοχείο «Elpida Resort & Spa»

Την Π.Ε. Σερρών επισκέπτεται στις 1 και 2 Φεβρουαρίου ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ύστερα από πρόσκληση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπήςτου ΣΥΡΙΖΑ.
Την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του ο Δημ. Παπαδημούλης θα συναντηθεί -μεταξύ άλλων- με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενώ στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα ΣΙΡΙΣ του ξενοδοχείου «ElpidaResort&Spa» (Έξοχων 12).
Στο ίδιο ξενοδοχείο, στην αίθουσα ΚΕΡΚΙΝΗ, θα ακολουθήσει στις 19.30 πολιτική εκδήλωση, με τίτλο «Σύγκλιση Προοδευτικού Πόλου – Νέα Προοδευτική Διακυβέρνηση», στην οποία θα είναι κεντρικός ομιλητής.

Scroll