Χρ. Γιαννούλης: Να προασπίσουμε τη Δημοκρατία από το φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη – ηχητικό

«Με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη μιλάμε και πάλι, στην Ελλάδα του 2022, για προβλήματα δημοκρατίας, λειτουργίας των θεσμών,για αμφισβήτηση του κράτους δικαίου». Αυτό τόνισε «Στο κόκκινο 105,5», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Απέναντι στις καθεστωτικές και εκφυλιστικές για τη δημοκρατία μας πρακτικές της ΝΔ, πρέπει να αντιτάξουμε την πολιτική δράση.

Ο κυνισμός και η αλαζονεία της κυβερνητικής πλειοψηφίας, εκφράστηκε και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου στο όνομα του απόρρητου -το οποίο δεν ισχύσει στην περίπτωση της Επιτροπής- έμειναν αναπάντητα ερωτήματα για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μήνυμα αντίσταση στο φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη θα στείλει η νεολαία από το Φεστιβάλ Σπούτνικ στη Θεσσαλονίκη που θα διεξαχθεί στο πάρκο Ξαρχάκου»

Scroll