Χρ. Γιαννούλης

Χρ. Γιαννούλης: «Η κυβερνητική αλαζονεία απέκτησε… ιστορικές διαστάσεις»

Δήλωση του Χρήστου Γιαννούλη, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Στη Θεσσαλονίκη αυτά τα λίγα τελευταία χρόνια, τα έργα τα οποία γίνονται όσον αφορά τις βασικές υποδομές της πόλης, δεν έχουν γίνει 2.500 χρόνια. Τώρα γίνονται όλα» δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης.

Φαίνεται ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές, η κυβερνητική αλαζονεία αποκτά πλέον και… ιστορικές διαστάσεις. Από την ίδρυση της Θεσσαλονίκης το 315 π.Χ. μέχρι το 2019, η πόλη προφανώς περίμενε τη Νέα Δημοκρατία για να γνωρίσει τι θα πει «βασικές υποδομές.

Πίσω όμως από την υπερβολή υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική σκοπιμότητα. Η ΝΔ επιχειρεί να παρουσιάσει ως αποκλειστικά δικά της έργα υποδομές που σχεδιάστηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και προχώρησαν μέσα από διαδοχικές κυβερνήσεις και με χρήματα των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Τα δημόσια έργα δεν είναι κομματική περιουσία και η Θεσσαλονίκη δεν ιδρύθηκε το 2019. Αν ο κύριος Φλωρίδης θέλει να διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων, ας ξεκινήσει με λίγο περισσότερο σεβασμό στη μνήμη και την κρίση τους».

Scroll