Α. Καββαδία στο Ρ/Σ «στο Κόκκινο 105.5»: Ένοχο «όχι» της Ν.Δ. στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο της διαφημιστικής δαπάνης των τραπεζών

Την ανάγκη να διαλευκανθεί το τρίγωνο διαπλοκής μεταξύ ΜΜΕ, Τραπεζών και Κομμάτων, επεσήμανε η Αννέτα Καββαδία μιλώντας στο Ρ/Σ «στο Κόκκινο». 

 

 

Όπως τόνισε η βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, η διερεύνηση ΚΑΙ της διαφημιστικής δαπάνης των τραπεζικών ιδρυμάτων, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της έρευνας προκειμένου να καταδειχθεί η… «ανάρμοστη» αυτή σχέση.

«Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ποσά έδιναν οι τράπεζες σε συγκεκριμένα Μέσα, τα οποία έπαιρναν από τις ίδιες δάνεια  και τα οποία δάνεια όμως αδυνατούσαν να εξυπηρετήσουν», πρόσθεσε.  

Στηλιτεύοντας, δε, τόσο τη στάση της ΝΔ – που καταψήφισε τη σχετική πρόταση στην Εξεταστική Επιτροπή – όσο και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού – που ψήφισαν «παρών» – η Αννέτα Καββαδία αναρωτήθηκε «τι στ΄αλήθεια φοβούνται όσοι δεν θέλουν να βγουν όλα στο φως..»   

Scroll