25/09/2023

Χ. Γιαννούλης: Ευθύνη του νέου Προέδρου και όλων μας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών

«Ο Στέφανος Κασσελάκης οφείλει να θέσει τα θεμέλια μίας σφηρυλατημένης ενότητας, που μόνο αυτή θα οδηγήσει στη δικαίωση των προσδοκιών των πολιτών. Μόνο με τα δορυφορικά εργαλεία της πολιτικής που είναι η επικοινωνία, η αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων, οι δημόσιες εμφανίσεις, ο τόπος δεν αλλάζει. Απαιτείται σκληρή προσπάθεια από όλους μας». Αυτό τόνισε στον 102 FM της ΕΡΤ3, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας παθογένειες του παρελθόντος Δεν έχουμε την πολυτέλεια της εσωστρέφειας.

Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει οριοθετήσει στο μυαλό του την ποιότητα, την αξιοσύνη, την ικανότητα των ανθρώπων που χρειάζεται δίπλα του.

Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται κόλακες και ανθρώπους που θα ανταλλάξουν τη στήριξη τους με κάποια θέση ή κάποιο αξίωμα».

.

Ολόκληρο το απόσπασμα στο