Επικοινωνία / Contact Συνδέσεις RSS Twitter Facebook YouTube flickr

[06/05/2017] Πρόσκληση σε Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του τμήμστος Toυριστικής Πολιτικής

Το Τμήμα Toυριστικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανασυγκρότησή του, συγκαλεί ολομέλεια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού του κόμματος, στο Κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ, Λεωνίδου 16-18, Αθήνα, το  Σάββατο  6/5/2017, και ώρα 10:00 πμ με θέματα:

Προγραμματισμός
Επικαιροποίηση των θέσεων για τον τουρισμό
Εκλογή Νέας Γραμματείας

Για το σκοπό αυτό προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και συντρόφους και συντρόφισσες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εργασίες του.
Παράλληλα, στόχος μας είναι να ανασυγκροτήσουμε την λίστα με το δυναμικό του Τμήματος.
Σκοπός μας είναι η ενίσχυση του Τμήματος και με νέα μέλη ώστε να ενισχυθεί και να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και να κατατεθούν νέες ιδέες.
Βάσει του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ (άρθρο 20), τα τμήματα έχουν σκοπό την θεματική επεξεργασία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ως βοηθητικές επιτροπές της Κεντρικής Επιτροπής. Στο Τμήμα μπορούν να συμμετέχουν μέλη του κόμματος που έχουν συναφή επαγγελματική σχέση με τα θέματα τουρισμού και ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στο έργο του τμήματος.

Eκδηλώσεις - Συγκεντρώσεις - Συνεδριάσεις - Περιοδείες - Συνεντεύξεις Τύπου

Τα Τμήματα της Κεντρικής Επιτροπής και οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να στέλνουν τις εκδηλώσεις τους για προβολή στο email: website[at]syriza.gr με θέμα EKDILOSI

Αρχείο εκδηλώσεων