ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρ. Δούρου

Ρένα Δούρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι στον δρόμο, για την πολιτική αλλαγή, σταθερά – Αριστερά

Δήλωση της Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την παρουσία της στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη

Διαδηλώνουμε κατά της ακρίβειας, διαδηλώνουμε κατά της ανασφάλειας των επτά τελευταίων ετών, τόνισε η Ρένα Δούρου, Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλεύτρια Δυτικής Αθήνας, κατά την παρουσία της στο μεγάλο Πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη.

Η Ρένα Δούρου υπογράμμισε ότι η σημερινή διαδήλωση πραγματοποιείται κάτω από το πένθος για τον θάνατο των δύο νέων στρατιωτικών στην Τανάγρα, «που χαραμίστηκαν και οι μανάδες τους σήμερα δεν θα τους περιμένουν το βράδυ», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Πρόεδρος της ΚΟ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθαρίζοντας ότι από σήμερα, και μέχρι να οριστούν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι στον δρόμο, για την πολιτική αλλαγή, σταθερά – Αριστερά.   

Το παρών στο συλλαλητήριο έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Παππάς, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης, η βουλεύτρια Εύβοιας, Θεοδώρα Ακριώτου, ο βουλευτής Δράμας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο βουλευτής Λάρισας, Γιάννης Καρυπίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Μελίδης και μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Scroll