Μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της δομής και της χρηματοδότησης της “Ομάδας Αλήθειας” της ΝΔ, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
“Η σκοτεινή προπαγάνδα και η δολοφονία χαρακτήρων δεν διαβρώνουν απλώς τον διάλογο αλλά την ίδια την Δημοκρατία.
Η έρευνα του Inside Story παρουσιάζει ολόκληρη τη δομή και τη διαπλοκή πίσω από την “Ομάδα (Παραποιημένης) Αλήθειας”.
Εδώ απαιτούνται απαντήσεις, καθώς πλέον υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις για μια δομή που έχει στηθεί στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης, για να χρηματοδοτεί ένα μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων μέσω διασποράς κατασκευασμένων δηλώσεων των πολιτικών αντιπάλων και fake news στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Μέγαρο Μαξίμου μετά το Predator είναι και πάλι εμπλεκόμενο σε ύποπτες υποθέσεις και περίεργους αλγόριθμους με κρατικό χρήμα. Ποιος είναι ο επόμενος που θα δώσει ως υπεύθυνο ο παραπλανημένος; Ή τα τρολ θα σπεύσουν να μπαζώσουν και αυτό το σκάνδαλο; Να καλύψουν και πάλι τον παραπλανημένο που φυσικά είναι ο σταθμάρχης αυτού του χυδαίου μηχανισμού;
Εμείς ξεκινάμε τις σχετικές πρωτοβουλίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το νέο κυβερνητικό σκάνδαλο.”