Χρ. Γιαννούλης

Χρήστος Γιαννούλης στη Βουλή: «Να σταματήσει ο ευτελισμός της πολιτικής ζωής και ο διάλογος του πεζοδρομίου»

Στην ανάγκη ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου, μακριά από προσωπικές επιθέσεις, ειρωνείες και θεωρίες συνωμοσίας, αναφέρθηκε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, κατά την παρέμβασή του στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ότι «οι πολιτικές διαφορές ανάμεσα σε όμορους χώρους δεν χρειάζεται να λύνονται στην πλάτη άλλων κομματικών σχηματισμών και πολιτικών προσώπων», επισημαίνοντας ότι η δημόσια συζήτηση δεν μπορεί να μετατρέπεται σε πεδίο φημών, υπαινιγμών και σεναρίων συνωμοσίας.

Υπογράμμισε ακόμη ότι την ώρα που οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αδιέξοδα του δημόσιου συστήματος υγείας, δεν επιτρέπεται η πολιτική αντιπαράθεση να εκφυλίζεται σε προσωπικούς διαξιφισμούς και μικροκομματικά παιχνίδια.

«Υπάρχει ανάγκη όχι απλώς για χαμηλότερους τόνους, αλλά για ουσιαστικότερο πολιτικό διάλογο που να μην ευτελίζει την ευθύνη που μας ανέθεσαν οι Έλληνες πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ειρωνικά σχόλια που ακολούθησαν στην αίθουσα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει «να εξευτελιστεί η πολιτική του παρουσία ούτε με γέλια, ούτε με ειρωνείες, ούτε με παιχνιδάκια πεζοδρομίου και γηπέδου», προσθέτοντας με νόημα ότι «όποιοι πιστεύουν πως μπορούν να λειτουργούν ως γελωτοποιοί της αίθουσας, κάνουν λάθος».

Scroll