Χρ. Γιαννούλης

Χρ. Γιαννούλης:  «Να προτάξουμε τη συλλογικότητα αντί των προσωπικών στρατηγικών»

 Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης, Χρήστου Γιαννούλη στον Ρ/Σ Αθήνα 9,84

«Κάνω έκκληση να κατεβάσουμε τα «εγώ» μας και να επαναφέρουμε τη συλλογικότητα στο επίκεντρο της πολιτικής μας στάσης και δράσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω αποδυνάμωση ενός κόμματος που εξακολουθεί να έχει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να παραμείνει ενεργός και παρών στην προοδευτική ανασύνθεση, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις πολιτικές εξελίξεις.

Κακώς ετέθη θέμα ηγεσίας από τον Παύλο Πολάκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μπούμε σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας

Είναι απόλυτη η καταδίκη των εμπρηστικών δολοφονικών επιθέσεων στη  Θεσσαλονίκη. Οι επιθέσεις αυτές στρέφονται εναντίον της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης.

Με πολλά προβλήματα η καταβολή των 150 ευρώ για κάθε παιδί. Σε χιλιάδες δικαιούχους δεν πιστώθηκε το ποσό»

Ολόκληρο το απόσπασμα στο  https://youtu.be/On8Z42iw7Xw

Scroll