«Η πρωτοφανής σε ένταση και συμμετοχή κινητοποίηση των αγροτών, αναδεικνύει την αγωνία τους να μπει σε ένα νόμιμο, διάφανο και παραγωγικό πλαίσιο η πρωτογενής παραγωγή. Είναι η αγωνία των ανθρώπων της υπαίθρου για τη διάσωση της ελληνικής περιφέρειας, για την ανάπτυξη και όχι τη συρρίκνωση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στη Naftemporiki TV, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπάτησε την κοινή γνώμη λέγοντας πως οι αγρότες εισέπραξαν 3,8 δις ευρώ, όταν μέσα σε αυτά ενέταξε ακόμη και αντιπλημμυρικά έργα ή και έργα υποδομών.
Δεν έχω διστάσει στο παρελθόν να επικρίνω τη στάση της κυρίας Κωνσταντουπούλου όποτε χρειάστηκε. Όμως η έκφραση που επέλεξε ο κύριος Καιρίδης για να απαντήσει στην κυρία Κωνσταντουπούλου είναι απαράδεκτη και ανάγκασε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να ζητήσει συγγνώμη»
Ολόκληρο το απόσπασμα στο