ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

06/10/2017

Π. Ρήγας: Επενδύσεις με κανόνες, που προωθούν την ανάπτυξη, συμβάλλουν στο ΑΕΠ και σέβονται τις εργασιακές σχέσεις

Π. Ρήγας: Επενδύσεις με κανόνες, που προωθούν την ανάπτυξη, συμβάλλουν στο ΑΕΠ και σέβονται τις εργασιακές σχέσειςΣημεία συνέντευξης του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 και τον Δημοσιογράφο Δ. Βενιέρη

Σε ερώτημα σχετικά με τις επενδύσεις και τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό, ο Πάνος Ρήγας επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στις ιδιωτικές επενδύσεις, θέλουν όμως επενδύσεις με κανόνες, που προωθούν την ανάπτυξη, συμβάλλουν στο ΑΕΠ και σέβονται τις εργασιακές σχέσεις. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “οι εποχές που ορισμένοι επιχειρηματίες με την κάλυψη των τότε κυβερνήσεων έπαιρναν χωρίς κανένα έλεγχο δάνεια, τα οποία καλούνταν εκ των υστέρων να τα πληρώσει ο ελληνικός λαός έχουν τελειώσει”.

«Η στοχοποίηση ανθρώπων και οι πρακτικές βίας όχι μόνο είναι αντιδημοκρατικές, αλλά εμπεριέχουν φασιστική αντίληψη». Αυτό τόνισε σήμερα το πρωί ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, ερωτώμενος για τη στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Άγγελου Συρίγου από αγνώστους. Επίσης, ο Γραμματέας της Κ.Ε. σημείωσε ότι διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι θεμιτό να υπάρχουν, ωστόσο είναι απαράδεκτο να λύνονται με λογικές βίας και ξυλοδαρμού που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.