ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

12/04/2017

Κ. Ζαχαριάδης: Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τις ακροδεξιές δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη

Κ. Ζαχαριάδης: Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τις ακροδεξιές δηλώσεις του Α. ΓεωργιάδηΔήλωση του Διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη σχετικά με δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ Α. Γεωργιάδη

Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πολιτική εκπομπή, "είστε κομμουνιστές αγράμματοι" με απαξιωτικό ύφος, αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πολιτική παιδεία, το ήθος αλλά και το ότι η ανάλυσή του δεν διαφέρει δυστυχώς λεκτικά από τις αναλύσεις των σκληρών προπαγανδιστών της χούντας. Επαναφέρει, με τον πιο άθλιο τρόπο, τις λογικές του διχασμού και της ακραίας πόλωσης, της μετεμφυλιακής δεξιάς και της ακροδεξιάς διαχρονικά.

Η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μεταπολίτευση, παρά τις σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις της με την Αριστερά, υπήρξε δύναμη συμφιλίωσης. Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρό του και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη από κάθε δημοκράτη, προοδευτικό, κομμουνιστή πολίτη αυτής της χώρας. Η περίοδος του Ιδιώνυμου έχει παρέλθει. Αν δεν το κάνει, για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είτε δρα ως λαγός του κ. Μητσοτάκη ή ο κ. Μητσοτάκης ως ιδεολογική ουρά του κ. Γεωργιάδη και η ΝΔ μετατρέπεται από κόμμα της δημοκρατικής, μετριοπαθούς δεξιάς και της ομαλότητας σε κάτι μεταξύ ΕΡΕ και ΕΠΕΝ.