ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

11/04/2017

Αφρ. Σταμπουλή: Έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε, το «Πρώτο Θέμα» προφανώς δεν έχειTo Πρώτο Θέμα μας έχει συνηθίσει σε κακοήθη σχόλια εκ του μη όντος, άρα μάλλον light είναι η – μετά φωτογραφίας- περιποίηση με τίτλο «Ανέσεις», που μου παρέχει στη σελίδα 26 με υπέρτιτλο «themaleaks» στο φύλλο της 9-4-2017.
Επειδή κατά τύχη φύλαξα (στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου/ης) και την κάρτα επιβίβασης με θέση 1C στην πτήση ΟΑ127 και την κίνηση του λογαριασμού μου εκείνων των ημερών –μεταφορά των 47 ευρώ της διαφοράς 2 μέρες μετά, όπως συνηθίζουν οι τράπεζες - θεωρώ πως μπορώ να επιμείνω  ότι οι νόμοι και το Σύνταγμα μου επιτρέπουν να διαλέξω αν  θα διαθέσω 47 ευρώ επί πλέον για να πάρω την τελευταία θέση της βραδινής πτήσης της Δευτέρας 27-3 όπως είχα προγραμματίσει ή 37 ευρώ για να πάρω ταξί φθάνοντας με οικονομική πρωινή πτήση της επόμενης μέρας (αντί για το λεωφορείο που παίρνω συνήθως)  ώστε να βρίσκομαι έγκαιρα εκεί που έπρεπε.
Τώρα είναι η σειρά μου να έχω κάποιες απορίες: Γιατί δεν αναγράφεται στο περιθώριο της φωτογραφίας το όνομα του/της φωτορεπόρτερ όπως συνηθίζεται; Βρισκόταν στο αεροσκάφος πηγαίνοντας σε κάποια αποστολή ή σε ώρα κανονικής εργασίας; Πληρώθηκε υπερωρίες; Ήταν free lancer και πληρώθηκε κατ’ αποκοπή; Άρα έχουν εκδοθεί και τα αντίστοιχα παραστατικά; Ή μήπως η καλή εφημερίδα «αξιοποιεί» ερασιτέχνες, και ανώνυμους επί πλέον; Φοβάμαι ότι α υ τ έ ς  οι απαντήσεις θα παραμείνουν άγνωστες. Όσο για  τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς και οικονομικής θέσης στο αεροπλάνο από τους/τις βουλευτές/τριες της αριστεράς, εδώ και καιρό δεν αποτελεί είδηση και δεν χρειάζεται να της βγάζουμε σέλφι, έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε. Το Πρώτο Θέμα προφανώς δεν έχει.