ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

03/04/2017

Η πορεία του ελληνικού προγράμματος και η δεύτερη αξιολόγηση στην Ολομέλεια του ΕΚ σήμερα στις 4 μμ ώρα Ελλάδας

Η πορεία του ελληνικού προγράμματος και η δεύτερη αξιολόγηση στην Ολομέλεια του ΕΚ σήμερα στις 4 μμ ώρα ΕλλάδαςΣυζήτηση για την δεύτερη αξιολόγηση του Ελληνικού Δημοσιονομικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 4 Απριλίου στις 16.00 ώρα Ελλάδας, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Η συζήτηση θα ανοίξει με δηλώσεις της Κομισιόν - η οποία θα εκπροσωπηθεί δια του Αρμοδίου Επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί και του Συμβουλίου - το οποίο θα εκπροσωπηθεί από τη Προεδρία της Μάλτας. Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς θα μιλήσει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Από τη συζήτηση επέλεξε να απουσιάζει ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι τελευταίες του δηλώσεις για τους λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου και τις γυναίκες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση της συζήτησης στην Ολομέλεια, στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/1abol95

Νωρίτερα σήμερα, και ώρα 12: 30 μμ ώρα Ελλάδας, o Δημήτρης Παπαδημούλης θα πάρει και πάλι το λόγο αναφορικά με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, μιλώντας σχετικά σε Συνέντευξη Τύπου της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Συν/ξη Τύπου της GUE/NGL, σε ζωντανή μετάδοση στο ακόλουθο link http://bit.ly/2nSI1P5