21/06/2016

Συνάντηση της Χαράς Καφαντάρη με το Ελληνικό Δίκτυο Nature Friends

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Χαρά Καφαντάρη, συναντήθηκε με το Ελληνικό Δίκτυο Nature Friends «Φίλοι της Φύσης», σήμερα 21.06.2016. Κατά τη συνάντηση  ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των «Φίλων της Φύσης»  για τη συζήτηση που έγινε στην Γενεύη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Κοινοβουλευτική συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου WTO, όπου η Χαρά Καφαντάρη έθεσε το ζήτημα των διατλαντικών συμφωνιων ΤΤΙΡ και CETA.

Θετικά κρίθηκε η πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής για τη σύσταση επιτροπής του Κοινοβουλίου, για εξέταση των εν λόγω συμφωνιών και τη θέση της χώρας μας, επιτροπή στην οποια θα συμμετέχουν και οι «Φίλοι της Φύσης».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προστασία των γεωπάρκων και γεωτόπων της πατρίδας μας, θέμα για το οποίο η Χαρά Καφαντάρη κατέθεσε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, η οποία και συζητήθηκε, καθώς και η ανάγκη για ΑΜΕΣΗ λύση του θέματος του Πάρκου Τρίτση στη Δυτική Αθήνα.