07/03/2013

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Προέδρου της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Βενεζουέλας, Μανώλη Γλέζου, για το χαμό του Ούγκο Τσάβες

Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη και συμπάθεια προς το Λαό της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας για την απώλεια του Προέδρου της χώρας, Ούγκο Τσάβες.

Ο Ούγκο Τσάβες υπήρξε οραματιστής και ένας χαρισματικός ηγέτης ο οποίος διακρίθηκε τόσο για την αφοσίωσή του προς την πατρίδα του όσο και για το ότι υπήρξε αλληλέγγυος προς άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Έδωσε έμφαση σε πολιτικές που βελτίωσαν τη ζωή του Λαού της Βενεζουέλας και επιπλέον ακολούθησε μια τολμηρή εξωτερική πολιτική.

Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του Λαού της Βενεζουέλας και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε για τις άριστες σχέσεις μεταξύ των χωρών μας.

Εκφράζουμε από καρδιάς τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ούγκο Τσάβες και στο Λαό της Βενεζουέλας την πλήρη συμπαράστασή μας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής

Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Βενεζουέλας