13/11/2012

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρη Στρατούλη και Γιάννη Σταθά, με τον πρόεδρο της Βουλής για τους επιτυχόντες σε διαγωνισμό, στενογράφους

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρης Στρατούλης και Γιάννης Σταθάς, συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Μεϊμαράκη και του έθεσαν το θέμα της καθυστέρησης, επί 1,5 χρόνο, της πρόσληψης 14 στενογράφων, που επιλέχθηκαν με διαγωνιστικές διαδικασίες μεταξύ 500 συναδέλφων τους, για την κάλυψη μεγάλων υπηρεσιακών αναγκών, λόγω μαζικής συνταξιοδότησης, εν ενεργεία στενογράφων της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ότι η πρόσληψη των 14 επιτυχόντων στο διαγωνισμό στενογράφων, είναι από τις πρώτες εκκρεμότητες προς αντιμετώπιση από το προεδρείο της Βουλής, κατόπιν και υπηρεσιακής εισήγησης, με την οποία επισημαίνεται η ανάγκη πρόσληψής τους για να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες, αφού εξάλλου έχει ήδη προβλεφθεί και το σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό της Βουλής.