ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

Φεβρουάριος 2016

[01/02/2016] Εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για το ασφαλιστικό

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση – Η πρότασή μας», τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 18:30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγρινίου με θέμα:
Ομιλητής: Ν. Σκορίνης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ


[03/02/2016] Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα με Τρ. Αλεξιάδη


[03/02/2016] Συνέλευση της ΟΜ Γλυφάδας

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 7μμ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας στο  ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Κ. Αθανάτου και Αρχιπελάγους)
θέματα : οι πολιτικές εξελίξεις και η απόφαση της Κ.Ε. 


[03/02/2016] Εκδήλωση για το ασφαλιστικό από την ΟΜ 5ης ΔΚ του ΣΥΡΙΖΑ

Ασφαλιστικό: Ερωτήματα, Απαντήσεις. Eκδήλωση της ΟΜ 5ης ΔΚ του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Ανδρέα Νεφελούδη Γ. Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας την Τετάρτη 3 Φλεβάρη στις 7μμ στον πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ, Καυτατζόγλου 5


[04/02/2016] Εκδήλωση της ΟΜ Τρίπολης για το ασφαλιστικό

H Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Τρίπολης διοργανώνει  Ανοικτή Εκδήλωση  την  Πέμπτη  4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης με θέμα :
«Ενημέρωση – Συζήτηση για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό των Αγροτών και των Ελεύθερων Επαγγελματιών».

Ομιλητές θα είναι οι :
Αραχωβίτης Σταύρος, Βουλευτής Λακωνίας
Σκορίνης Νίκος, Μέλος της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ, Υπεύθυνος θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης 


[04/02/2016] Εκδήλωση της 5ης Δημοτικής Κοινότητας με τον Α. Ξανθό για την Υγεία

Εκδήλωση - συζήτηση για το παράλληλο πρόγραμμα στην Υγεία


Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας τη Δευτέρα 4 Απρίλη 2016, στις 7 μ.μ., διοργανώνει στον πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ (Πατησίων & Καυτατζόγλου 5, 2ος όροφος) συζήτηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, για την εφαρμογή του παράλληλου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Yγεία, που θεσπίστηκε με τον Ν. 4368/2016.
Τι έχει γίνει μέχρι τώρα.
Τι χρειάζεται να γίνει για ν’ αλλάξει η καθημερινότητα του πολίτη και ν’ ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, την οποία καταβαράθρωσαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές.   
Πώς θα ενισχυθούν οι δομές πρωτοβάθμιας περίθαλψης και θα καλυφθούν τα κενά σε προσωπικό.
Οι αλλαγές στο σύστημα προμηθειών των δημόσιων δομών Υγείας.
Η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις κοινωνικές δομές.
Τα επόμενα βήματα, για να γίνει πράξη η άνοιξη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.         
ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας
 


[06/02/2016] Κοπή πίτας από την ΟΜ Σαρωνικού


[06/02/2016] Εκδήλωση για την αγροτική πολιτική στο Αμύνταιο

H Νομαρχιακή Επιτροπή και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ  Αμυνταίου διοργανώνουν  Ανοικτή Εκδήλωση  το  Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου με θέμα : «Αγροτική πολιτική ». 

Ομιλητές θα είναι οι :
 Ρώσσιος Χρήστος Γεωπόνος  , μέλος της κεντρικής επιτροπής , της γραμματείας του τμήματος αγροτικής πιλοτικής του ΣΥΡΙΖΑ  .
Δογάνης Κυριάκος Γεωπόνος , ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης σε θέματα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα .

Καλούμε όλους τους αγρότες και τους πολίτες της περιοχής Αμύνταιου αλλά και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν στην εκδήλωση για την επίτευξη ενός γονίμου και δημιουργικού διαλόγου . 


[07/02/2016] Κοπή πίτας από τον ΟΜ Λυκόβρυσης - Πεύκης

Η Οργάνωση Μελών Λυκόβρυσης Πεύκης πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016, ώρα 18:30 στα γραφεία μας, Στρ. Δαγκλή 16, στην Πεύκη


[17/02/2016] Εκδήλωση της ΟΜ Χαλανδρίου για το Ασφαλιστικό

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου διοργανώνει την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου  2016, ώρα 19.00 ανοικτή εκδήλωση με θέμα: Η αλήθεια για το ασφαλιστικό με ομιλητή τον Τάσο Πετρόπουλο, υφυπουργό εργασίας,κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου(Παπάγου 7)


[18/02/2016] Εκδήλωση για ΛΟΑΤΚΙ θέματα στον Ηριδανό

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Αθήνας, η Οργάνωση Μελών Κεραμεικού-Μεταξουργείου-Βοτανικού και η Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Έκφρασης και Ταυτότητας Φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων
διοργανώνουν δημόσια ανοικτή εκδήλωση με τίτλο «Πες μου το φύλο σου να σου πω ποι@ είσαι…».Μια βιωματική συζήτηση για τις Πολιτικές Ισότητας καιτα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη μετά το Σύμφωνο Συμβίωσης εποχή

Με τη συμμετοχή των οργανώσεων:
Οικογένειες Ουράνιο Τόξο
Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών
Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση


Πέμπτη  18 Φεβρουαρίου 2016
και ώρα 19:00
Στέκι Ηριδανός (Πλαταιών 32 - Κεραμεικός)


[19/02/2016] Εκδήλωση των ΟΜ Βριλησσίων και Πεντέλης με θέμα: ΜΜΕ και Διαπλοκή

Οι Ο.Μ.Σύριζα  Βριλησσίων και Πεντέλης σάς προσκαλούν στην ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11) με θέμα «Μ.Μ.Ε. και Διαπλοκή». Ομιλητές θα είναι ο Γενικός Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Γιώργος Βασιλειάδης, η δημοσιογράφος κ. Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο δημοσιογράφος – εκδότης κ. Κώστας Βαξεβάνης. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του σταθμού «Στο Κόκκινο», κ. Κώστας Αρβανίτης.
Επειδή η πραγματική ενημέρωση και όχι η παραπληροφόρηση είναι χρέος όλων μας, επειδή όλοι πρέπει να γνωρίζουμε σε βάθος τι συμβαίνει με τη Διαπλοκή, που ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια τη χώρα μας, εμπλέκοντας στα πλοκάμια της Καναλάρχες, Τράπεζες αλλά και Πολιτικούς, επειδή κανείς δεν πρέπει να επικαλεσθεί «ότι δεν ήξερε» είναι επιβεβλημένο να παρευρεθούμε ΌΛΟΙ σε αυτή την εκδήλωση  - συζήτηση, που θα μας δώσει την  ευκαιρία να μάθουμε την αλήθεια. Μαθαίνοντας την αλήθεια, μπορούμε να ενημερώνουμε σωστά τους συνομιλητές μας και να είμαστε Ενεργοί Πολίτες.


[19/02/2016] Νέα γραφεία της ΟΜ Ν. Ιωνίας


[21/02/2016] Εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου για το προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου

Με τον διάλογο για το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό να συνεχίζεται μέχρι την τελική διαμόρφωση και κατάθεση του νομοσχεδίου στη βουλή, με δεδομένες τις αντιδράσεις και κατατεθειμένες τις ενστάσεις κοινωνικών και επαγγελματικών συλλογικοτήτων, αλλά και με την πεποίθηση πως η πληροφόρηση και ο δημόσιος διάλογος αποτελούν εχέγγυα για συγκλίσεις αλλά και την πεμπτουσία μιας δημοκρατικής διακυβέρνησης, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σύρου διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση με θέμα το νέο ασφαλιστικό, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 7μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Νεφελούδη, και με την παρουσία των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Συρίγο και Νίκο Συρμαλένιο.


[22/02/2016] Εκδήλωση ΟΜ Δάφνης - Υμηττού για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης Υμηττού, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση - εκδήλωση  με θέμα: «Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», την  Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Υμηττού, στις 19:00
Κεντρικοί ομιλητές την εκδήλωσης θα είναι ο Υφυπουργός Οικονομικών Αλέξης Χαρίτσης και το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης


[22/02/2016] Εκδήλωση της ΟΜ Αγ. Παρασκευής για το προσφυγικό

Το τμήμα Πολιτισμού του Σύριζα Αγ. Παρασκευής σας προσκαλεί σε εκδήλωση για το προσφυγικό την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, 8μμ στα γραφεία μας Ηρ. Πολυτεχνείου 4, 3ος όροφος, Πλατεία Αγ.Παρασκευής.
Θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ των Γιατρών του Κόσμου «Το ταξίδι» και η ομιλία του Αν. Υπουργού  Γ. Μουζάλα στο Συνέδριο των Ευρωβουλευτών
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης και μέσα στο πνεύμα της ανάληψη της δράσης «Πιάσε το χέρι μου» από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής, συγκεντρώνουμε υλικά για τους πρόσφυγες στο Ελληνικό όπως :
οδοντόβουρτσες, σακούλες απορριμμάτων, πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουτάλια, χαρτοπετσέτες, ιατρικές μάσκες, πετσέτες μπάνιου, ανδρικά εσώρουχα και κάλτσες.


[24/02/2016] Εκδήλωση της ΟΜ Ν. Ιωνίας για το ασφαλιστικό


[26/02/2016] Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου με τον Ν. Σκορίνη

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει αυτή την Παρασκευή 26/2/2016 και ώρα 7:00 μ.μ στην Αίθουσα Ανδρόγεω (2ος όροφος) του Δήμου Ηρακλείου ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Προοπτικές Ανάπτυξης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Χώρας» και ομιλητή το Νίκο Σκορίνη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - υπεύθυνο για την ανάπτυξη. 

Καμία οριστική λύση δε θα δοθεί στο σημερινό οικονομικό πρόβλημα της χώρας αν δεν υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση και πραγματική ανάπτυξη με κοινωνικό, προοδευτικό πρόσημο, ώστε τα αποτελέσματα της να διαχέονται στην κοινωνία σε όφελος των πολλών.


[27/02/2016] Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις 27/2, στο Αμφιθέατρο "Αντωνιάδου" στο ΟΠΑ.


[27/02/2016] Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου με τον Νικ. Σκορίνη

Το Τμήμα Εμποροβιοτεχνών του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Προοπτικές Ανάπτυξης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης»

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Νίκος Σκορίνης, πρώην Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος για θέματα ανάπτυξης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7 μμ στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου (Εμμ. Πορτάλιου 23).


[28/02/2016] TTIP και η εναλλακτική της Κοινωνικής Οικονομίας - Ομιλητής ο Στ. Κούλογλου

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ώρα 10.30 με 13.00 στην Αίθουσα 7, Πειραιώς και Επταλόφου (απέναντι από το Δημαρχείο Ταύρου) στην εκδήλωση - συζήτηση με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και θέμα:  «TTIP - Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων: Ένας τυφώνας που απειλεί τους Ευρωπαίους» και η εναλλακτική της Κοινωνικής Οικονομίας»


[28/02/2016] Εκδήλωση της ΟΜ Χαϊδαρίου με τον Γ. Μουζάλα για το Προσφυγικό


[28/02/2016] Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τον Ν. Παρασκευόπουλο


[29/02/2016] Εκδήλωση της ΟΜ Παγκρατίου για διαπραγμάτευση, παράλληλο πρόγραμμα και κόκκινα δάνεια

Η Ο.Μ. Παγκρατίου  διοργανώνει  στην εκδήλωση – ενημέρωση  με θέμα: ‘Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ’

Ομιλητές:  
ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΚΝΗΤΟΥ  
(Συντονίστρια του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ)
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
(Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθηνών)
Δευτέρα  29/2/2016  ώρα  7μ.μ.,  Ζηνοδότου 11 & Δούριδος Παγκράτι


Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ