18/09/2015

Curzio Maltese: Το μέλλον είναι ο δρόμος που περιγράφεται από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη για να αλλάξουμε την Ευρώπη

Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Curzio Maltese από το σχηματισμό L'Altra Europa con Tsipras στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής.

Την ερχόμενη Κυριακή ο ελληνικός λαός δεν ψηφίζει ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά δεν ψηφίζει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζει μεταξύ του μέλλοντος και του παρελθόντος της Ευρώπης. Το παρελθόν της είναι οι λάθος πολιτικές της όλα αυτά τα χρόνια: η εξαθλίωση της εργατικής και μεσαίας τάξης στην Ευρώπη. Το μέλλον είναι ο δρόμος που περιγράφεται από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη για να αλλάξουμε την Ευρώπη.

Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν την πλειοψηφία για να συνεχίσουν αυτό το δρόμο ελπίδας για τη νεότερη γενιά, αυτό το δρόμο ελπίδας για όλη την Ευρώπη, για αυτούς που ζητούν κοινωνική δικαιοσύνη και πρόοδο στην ήπειρό μας.

Το να γυρίσουμε πίσω σε μια κυβέρνηση που ελέγχεται από τη Μέρκελ, που ελέγχεται από τη συντηρητική πτέρυγα της Γερμανίας εδώ και τόσα χρόνια θα ήταν καταστροφή όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, ιδιαίτερα τους λαούς του Νότου:  στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και έτσι ελπίζω σε μια νίκη του Αλέξη, ελπίζω σε μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.