14/03/2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Συνεχίζεται με την Περιφέρεια Αττικής η διαδικασία των περιφερειακών συσκέψεων του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί στις υπόλοιπες 12 περιφέρειες της χώρας. Στο αμέσως προσεχές διάστημα έχουν προγραμματιστεί οι εξής συσκέψεις ανά Περιφερειακή Ενότητα : Δυτικού Τομέα Αθηνών (14/3), Δυτικής Αττικής (20/3), Πειραιά και Νήσων (21/3), Βόρειου Τομέα Αθηνών (28/3) και Ανατολικής Αττικής (31/3), ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και για τις συσκέψεις του Κεντρικού και του Νότιου Τομέα Αθηνών.

Στις συσκέψεις, οι οποίες αφορούν τον καλύτερο συντονισμό των αυτοδιοικητικών κινήσεων και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και την ενοποίηση και επικαιροποίηση του αυτοδιοικητικού λόγου του κόμματος, καθώς και τη διαδικασία εκπόνησης των περιφερειακών προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα συμμετέχουν εκ μέρους του κεντρικού Τμήματος Αυτοδιοίκησης, ο Κώστας Πουλάκης (μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση), ο Σπύρος Τζόκας (συντονιστής του Τμ. Αυτοδιοίκησης, μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.), καθώς και μέλη της Γραμματείας του Τμήματος.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ